Sinaia

Tabăra de Spiritualitate de la  Cota 1400

”TOP SECRET”

TopSecretÎn Căutarea Sensului Pierdut

28 Noiembrie – 01 Decembrie 2019

Tema taberei din acest an: ”Credința, Bucuria și Nadejdea”

Schimbă totul în jurul tău schimbând perspectiva! Bucuria, nădejdea, dragostea și credința sunt cele 4 elemente esențiale ale sufletului. 

Bine te-am gasit! Poate ca deja te gandesti la aerul de munte, mirosul brazilor de pin, zapada si bulgareala sau la o vacanta altfel! La Cota 1400 din Sinaia, in perioada 28 Nov- 01 DecTabara de Spiritualitate ”TOP SECRET”, organizata de Centrul de Dezvoltare Personala & Holistica OR&DO, isi deschide portile.

Pe parcursul acestei mini vacante de 4 zile, intr-un mediu relaxant si linistit, in vecinatatea muntilor si a padurii, ne destindem si ne descretim fruntea alaturi de o cana de ceai fierbinte insotita de temele esentiale ale cursurilor despre Sensul vietii noastre si al Echilibrului launtric.

In timpul liber  puteti prelungi starea de bine cu plimbari prin padure, in aer curat (in apropiere la 2 km prin padure descoperiti Schitul Sf Ana), o mini excursie cu telecabina spre Sinaia sau, mai sus la cota 2000 sau puteti alege varianta  biliard, sauna sau masaj.

Prietenia, relaxarea, starea de bine, informatiile esentiale pentru trup, minte&suflet sunt punctele vitale din tabara noastra. O vacanta dedicata adultilor, desi, an de an gastile de copii cresc. O vacanta minunata la munte, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici!

Tabara de Spiritualitate OR&DO ”TOP SECRET” are la baza un concept holistic de abordare , structurat pe principii, care au ca scop: Cunoașterea, Armonia, Libertatea,  Dragostea si Echilibrul.

Tabara de Spiritualitate ”TOP SECRET  abordeaza doua subiecte diferite – spiritualitatea si manipularea – care au in comun un singur element – Omul! Adica pe tine.

La capitolul ”Spiritualitate”, pentru a intregi acest puzzle complex, vom aborda urmatoarele subiecte:

Elemente de Antropologie Crestina – facerea si mecanismele subtile ale sufletului , Oglinda legilor fizice si spirituale, Sensurile vietii si ale omului, Transformare interioara & Alchimie Spirituala. O poveste spirituala ametitoare de la Sensul primului Om pana la cel de astazi vor fi analizate si discutate sub intrebarea: ”Raiul pamantesc sau raiul ceresc?”

La capitolul ”Manipulare”,  vom aborda urmatoarele subiecte ”TOP SECRET”:

Conducatorii lumii, Gruparile si Societatile Secrete, Manipularea prin Mass Media, Experimente celebre si Proiecte Secrete, Modificari genetice, Stres, Robotizarea fiintei& Nanotehnologia, Influentare si Control mental,  Secte, Sisteme de conducere.

Pornind de la adevarul, si mai nou, descoperirea din neurostiinta, ca ”ceea ce faci, te face”, este necesar sa intelegem limpede acest principiu care se rasfrange asupra tripartitiei noastre – trup, minte& suflet, de cele mai multe ori, destul de dramatic. Cuvintele, gandurile, obiceiurile si nu numai, formeaza tipare clare, un fel de autostrazi pe care ne vom obisnui sa mergem zi de zi.  Cum le putem schimba sau pozitiona pe calea buna vom dicuta pe larg in Tabara de Spiritualitate ”Top Secret”.

”Ceea ce faci, te face!” . De ce? Pentru ca ceea ce cultivam zi de zi in viata noastra, ne modeleaza la nivel profund. Informatiile, gandurile, cuvintele, gesturile, actiunile care devin obisnuinte, adica tipare, au puterea de a-ti trasa un anumit caracter si un anumit comportament. Tot ce varsam inlauntrul fiintei noastre, atat din punct de vedere bio-chimic, prin hrana, cat si vizual, mental, psiho-emotional, ne modifica in profunzime fiinta.

Fiecare lucru, eveniment, imagine, atingere, miros, sunet, gust, gand si emotie, ne patrund si impregeaza zi de zi mintea si inima.  Fie le hranesc, fie le otravesc. Aici se afla marele secret. Cu timpul, şi ca urmare a fie­cărei stări emoţionale mai pre­g­nante sau mai îndelunga­te, în noi se imprimă dispo­ziţii, stări de spirit, obişnuinţe care ne călăuzesc reacţiile şi tipare cog­nitive prin interme­diul că­rora receptăm şi jude­căm lu­mea.

Un anumit stil emo­ţional, un anumit profil, mar­cat mai mult sau mai pu­ţin de bucurie sau irascibilitate, de blândeţe sau deznădejde, de bunătate sau vio­lenţă, lasă ur­me tot mai pronun­ţate în sta­rea noastră de fond.  Activitățile mentale obișnuite, modul în care ne folosim mintea se imprimă în ea ca “dispoziţie”, determinând tot mai mult abilitățile, capacitățile ei. Starea lăuntrică are o contribuţie cognitivă. Toate  pornesc din descoperirea Sensului vietii, a menirii personale de aici si de acum!

Un curs complex, structurat de Doru Bem, Transformare Interioara, va aborda pas cu pas toate aceste informatii pretioase.

Pentru ce traiesc, de ce respir, de ce invat, de ce sa muncesc, de ce sa cred, in cine sa cred, de ce sa iubesc, pentru cine ascult, cine esti tu, cine sunt eu, cine sunt ei, Cine si Ce suntem noi toti? De unde venim si incotro ne indreptam? Care, Cine si Unde este Adevarul?

Pornind de la emisiuni, reclame tv, panouri publicitare, mass media, industria alimentara, farmaceutica, cosmetica, corporatii, negocieri, campanii politice, secte, ideologii si pana la revolutii si sisteme de conducere la nivel global, totul isi are radacinile in perceptia noastra, a mintii noastre.

”Libertatea omului are, practic, o putere atât de mare, încât omul poate reuși, dacă dorește și, desigur, printr-un efort temeinic, chiar la a-și controla și alege propriile gânduri. Alegând ceea ce să gândim legat de o anumită persoană, de o anumită situație sau de un anumit eveniment, practic, alegem singuri cum să ne trăim viața, și putem face schimbări esențiale în ființa noastră umană.

Folosirea libertății omului poate modifica îndemnurile și impulsurile dictate de bagajul genetic. Așadar, atunci când omul alege să gândeasca, de exemplu, ceva pozitiv legat de un anumit gest al unui om, în loc de a gândi ceva negativ, el face o schimbare clară în genetica lui care îl îndeamnă să judece” spune Pr.Dr.Psih A.S. Mihalache

Schimba totul in jurul tau, schimband perspectiva! Bucuria, nadejdea, dragostea si credinta sunt cele 4 elemente primordiale ale sufletului.

Impreuna cu tine vom face un Puzzle al tabloului  ”TOP SECRET ” !

Va asteptam la inceputul lunii Decembrie, in varful muntilor, pentru a inchide acest an impreuna, sub palaria cautarii sensurilor vietii si ale omului, la o cana fierbinte de ceai si la un foc de tabara!

Vom discuta despre:

 • Antropologia creștină
 • Sensul creației
 • Sensul vietii
 • Sensul nasterii
 • Sensul transformarii
 • Universul mental
 • Postul si detoxifierea
 • Credinta, rugaciune, meditatie – echilibrul launtric
 • Transformare interioara & Alchimie Spirituala
 • Profeții în curs de adeverire
 • Marile societăți secrete&inițiatice
 • Celebre teorii conspiraționiste& experimente Top Secret
 • Zeii din vechime, Nefilimii, Fii Cerului, Potopul, Noua Civilizație
 • Reîntoarcerea credințelor magice, noi tendinte spirituale
 • Manipularea prin gest, imagine, culoare, sunet
 • Efectele imaginilor asupra psihicului; televiziune, internet,publicitate – media
 • Noua Ordine Mondiala, Noua Religie si Noul Om

Care este Sensul existentei tale?

Te asteptam intr-o calatorie ”TOP SECRET”, de la Adam si Eva, pana in zilele noastre! Seara ne vom delecta cu  meditatii/lecturi/proiectii de filme& documentare. Dupa dorinta fiecaruia.

Inscrieri/Rezervari – Aici: Inscrieri si Contact 

Cazarea și masa

hotel-cota-1400-sinaia-206638

Tabăra de Spiritualitate „TOP SECRET”  îți propune un loc de basm,  mai ales pentru sezonul de iarnă, sus, Muntii Bucegi, la Hotel Cota 1400, în localitatea prahoveană Sinaia, între 28 Nov si 01 Decembrie. In varful muntelui afli secrete 🙂

Cazarea este oferita la Hotel Cota 1400 in camere duble cu paturi separate/matrimoniale (pentru cupluri)  si camere Single. In pachetul taberei intra doar optiunea camere duble. Pentru rezervare in regim single, va rugam sa faceti precizare in emailul de inscriere.

Conditile de cazare sunt foarte bune, iar Hotelul dispune de mai multe facilitati gratuite. Mesele incluse in pachetul taberei sunt Micul Dejun, Pranzul si Cina. Un loc spatios, care te asteapta cu bratele deschise!

Intr-o atmosfera primitoare si cu o priveliste deosebita, lumea culinara a hotelului “Cota 1400” este oferita de cele doua saloane ale restaurantului. Un mic dejun copios, o cina de gala, un pahar de vin fiert, o gama variata de specialitati romanesti si internationale iti stau la dispozitie zilnic.

La inscrierea in Tabara va rugam sa ne specificati daca doriti meniu vegetarian sau carnivor!

Inscrieri Tabara Aici!

Ce poți face în afara programului din tabără?

In pachetul taberei ai acces gratuit la internet, sauna, pin-pong, biliard si daca acestea nu intra in aria ta de interes, atunci imprejurimile iti pot oferi multe solutii. De la cota 1400 se pot face trasee scurte pe munte, cel mai accesibil fiind cel catre Cota 2000, dar puteti lua si telecabina daca nu doriti sa mergeti pe jos.

Cu masina sau pe jos puteti  vizita Manastirea Sinaia, in apropierea careia, parintele Arsenie Boca s-a intors la Dumnezeu(28.nov.1989), celebrul Castel Peles sau Muzeele din Oras.

Inscrieri/Rezervari – Aici Inscrieri si Contact

Organizatori& Lectori: Oreste Teodorescu si Doru Bem

142044

Din programul taberei:

Cazarea incepe de Joi dimineata.

Mentionam ca programul de mai jos poate suferi modificari si este orientativ!

Joi:

 • Întâlnirea participantilor şi deschiderea Taberei va avea loc Joi 28 Noiembrie la ora 16.00, în sala de conferinţe a Hotelului Cota 1400.
 • 20.00 Cina
 • 21.30 meditatii/lecturi/proiectii de filme& documentare

Vineri

 • 09.00 Mic Dejun
 • 11.00 – 13.45 Curs
 • 14.00 Masa de Pranz
 • 17.00 – 19.45  Curs
 • 20.00 Cina
 • 21.30 meditatii/lecturi/proiectii de filme& documentare

Sambata

 • 09.00 Micul Dejun
 • 11.00 – 13.45 Curs
 • 14.00 Masa de Pranz
 • 17.00 – 19.45 Curs
 • 20.00 Cina
 • 21.30 meditatii/lecturi/proiectii de filme& documentare

Duminica

 • 08.30 Micul Dejun/ Participare la Sluba – Schitul Sf Ana
 • 11.30 Seminar „In Cautarea Sensului Pierdut „
 • 14.00 – Masa de pranz
 • 16.00 Finalul Taberei  de Spiritualitate ”TOP SECRET” COTA 1400

TARIF TABARA ”TOP SECRET” – SINAIA

classified-stamp

  

In Pachet SUNT incluse:

 • Cazarea pentru 4 zile/3 nopti
 • Mic dejun, Pranz si Cina
 • Cursuri, Seminare,Videoproiectii
 • Cofee Break
 • Consumabile
 • Sauna, biliar, ping-pong, wi-fi
 • Consumabile

In Pachet NU sunt incluse

 • Transportul
 • Intrare obiective turistice
 • Consumatie bar 
 • Mini bar camera

Te așteptăm cu drag într-o minivacanță minunată!

Inscrieri aici!

Foc-de-tabara-noaptea-cu-lemn_540