Protecție sau Credință

0
1097

Ai ridicat cumva un zid în jurul tău spunând: “nimeni nu mă va putea răni dacă nu las pe nimeni să se apropie de mine?” Nu va funcţiona. Zidul pe care l-ai construit pentru a-i ţine pe ceilalţi departe, te-a făcut prizonier.

Domnul doreşte să fie protectorul tău, dar nu poate dacă eşti ocupat încercând să te protejezi singur. Dumnezeu nu a promis că nu vei fi niciodată rănit, dar El a promis să te vindece dacă vii la El în loc să încerci să te ocupi singur de toate. Dacă ai ridicat ziduri în jurul tău din frică, atunci trebuie să le dărâmi prin credinţă. Du-te la Domnul Isus cu fiecare rană veche şi primeşte vindecarea Lui.

Armour

Când cineva te răneşte, nu lăsa ca rana să supureze; mai bine vino cu ea înaintea Domnului prin rugăciune şi fii dispus să te ocupi de ea în termenii lui Dumnezeu, nu în ai tăi. Citeşte ce a spus Dumnezeu poporului Său şi primeşte cuvintele ca pe o promisiune făcută ţie: “te voi vindeca, şi îţi voi lega rănile, zice Domnul. Căci ei te numesc: “Cel izgonit” “ acela de care nimănui nu-i pasă”. Nu doar că vei supravieţui în urma acestei răni, dar vei deveni mai puternic şi vei fi în stare să lucrezi cu alţii. “Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înşine suntem mângâiaţi de Dumnezeu să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz!” (2 Corinteni 1:3-4). Deci dărâmă acele ziduri!

 

Sursa: www.misiune.ro