Locație și cazare

”Bungalourile lui Camil” din Vama Veche, ne pune la dispozitie si anul acesta 9 căsuțe de lemn,  numărul locurilor fiind limitat la 18  persoane. Fiecare căsuță de lemn este tip camping, are doua paturi si un mic spatiu pentru chiuveta si wc, dusurile fiind amenajate in curte.

În timpul zilei vă puteți ascunde de soare în hamacele de sub căsuțe, la un suc rece. Locatia in care sunteti cazati dispune de bar și aveți acces la  bucătărie pentru a vă găti micul dejun și prânzul.

Fiind o tabără cu caracter spiritual, nu vizăm nici confortul și nici huzurul. Condițiile sunt minime dar de bun simt, este permanent curat,băile și toaleta se află și ele în parametrii foarte buni ! Cu alte cuvinte avem unde să dormim si să ne păstrăm igiena.

Micul dejun este asigurat. Fiecare grup va dispune de toate alimentele necesare preparării micului dejun. Aceasta se poate face jos, la bar sau în exterior.

Seara o petrecem în jurul focului, în cadrul unei meditații sau a unei discutii tematice.

Locația taberei este situată la aproximativ 150 de metri de plajă, în vecinătatea Hotelului Bourbon, pe strada Delfinului.

Img 335

Cum este în Vama Veche

PENTAX Image

Vama Veche este un loc foarte prietenos, generos si linistit in perioada saptamanii. In perioada weekendului lucrurile se schimba la 180 de grade, devenind unul din punctele centrale ale chefurilor de pe litoral. De Duminica seara pana urmatoarea Vineri, Vama ramane aproape goala lasand loc si noua, celor doritori de liniste si regasire, dar si cuplurilor romantice.

Vama Veche este un loc minunat mai ales atunci cand este linistit si natura inca se mai ”aude”. In timpul saptamanii, cand este si tabara noastra, poti gasi multe terase si restaurante in care inca se mai asculta muzica buna si se gateste bine. Dar daca vrei sa mananci undeva, este bine sa intrebi inainte…Relaxarea si nonconformismul sunt elementele de baza in Vama, asa ca nu e nevoie de haine prea elegante. De cele mai multe ori sunt stridente.