+40723240532
info@ordo.ro
Mon to Fri 10.00 - 18.00

Tabăra de Spiritualitate Δ Dunării – Sf Gheorghe

07 – 14 Iulie

 

29 August – 05 Septembrie

2019 

Mai mult decât o simplă vacanță!

Pacea lăuntrică este începutul vindecării și răsăritul înțelepciunii!

 

Pentru anul 2019 ți-am pregătit 2 perioade din care să îți poti alege, în funcție de concediul tău, sesiunea preferată. La începutul verii prima sesiune 07 – 14 Iulie și la sfârșitul ei, 29 August – 05 Septembrie.

Am ales un loc de basm în care să-ți petreci 8 zile de vis la granița dintre Delta Dunării și Marea Neagră, la granița dintre ceresc și pământesc!
Tabăra de Spiritualitate Delta este găzduita de Resortul Green Village – Green Dolphin Camping, în satul Sfântu Gheorghe, în inima Deltei Dunării, acolo unde pare că s-au născut pe pământ liniștea, pacea și frumosul, caracteristicile de neschimbat ale locului.

 

Rezervări/Înscrieri AICI

Ne bucurăm că deja începem să ne cunoaștem. Fiind aici, poate că te întrebi dacă omul este mai mult decât ceea ce se vede, dacă inspirația, imaginația, sufletul și credința țin de un ”altceva” și de un ”altundeva”.

Cine sunt eu? De unde vin? Încotro mă îndrept și care-mi este sensul în viață? Care este sensul creației, al universului, al creșterii și cunoașterii?  Par deja întrebări care te pun la treabă cu tine însuți!

Așteaptă câteva secunde pentru a se încărca galeria cu imagini de mai jos. Ai o poveste din 180 de fotografii.

Sfântu Gheorghe este un sat mic, în inima Deltei Dunării, un paradis rupt de civilizație, cu ulițe acoperite de nisip și case tradiționale făcute din pământ, cu acoperișuri împletite din paie, cu mici canale sau ”mâneci” care te duc în labirintul de basm al Deltei.

În acest tărâm, desenat parcă cu grație de Creator, este locul perfect pentru activitatea și cursurile din Tabăra de Spiritualitate care se desfășoară deja de mai bine de 6 ani și la Vama Veche. Cursurile și seminariile au aceeași tematica prezentată și în Tabăra de Spiritualitate de la Vama Veche.

 

Sfantul-Gheorghe-2-Icoane-pe-sticla-Sapanta-Ioana-Lutai-foto-Cristina-Nichitus-RonceaÎn legendele populare Sfantu Gheorghe este „străjer al timpului”, lui îi sunt încredințate cheile vremii și, la porunca sa, se închide și se deschide anotimpul cald. Vei simți pe pielea ta ca în satul Sfântu  Gheorghe timpul stă în loc și te salută în trecere.

Pacea și tihna acestui loc, rupt cu desăvârșire de vacarmul orașului, este baza roditoare a meditațiilor, cursurilor, seminariilor și lecturilor la care vei participa. Este locul ideal pentru a-ți încărca complet bateriile și pentru o cură de  liniște!

Pacea lăuntrică este începutul vindecării și răsăritul înțelepciunii!

Ți-am pregătit o vacanță de vis în inima deltei către descoperirea inimii proprii.

Taberele noastre combină cursurile intensive de spiritualitate, cu perioadele de meditație și relaxare profundă pe malul mării. Participanții la această tabără sunt cercetași și descoperitori ai lumii spirituale sau cel putin ai universului lăuntric, sufletesc.
Tabăra îți propune o abordare serioasă asupra spiritualității și evoluției personale tratând un volum destul de mare de informații din religiile și culturile lumii în ceea ce privește: viața, sensul,  existența, sănătatea, spiritualitatea, știința, trupul, sufletul și duhul Omului!

Ne oprim pentru câteva zile din căutarea fericirii și pornim împreună în căutarea Adevărului care într-un final ne va face liberi! Și mai apoi..fericiți!

Punctele esențiale din această tabără sunt cursurile de autocunoaștere și spiritualitate, contemplația, mediația și lecturările (din texte vechi, apocrife, epistole și din viețile marilor maeștrii spirituali ai lumii). Mai jos vei găsi câteva din subiectele și cursurile abordate. În timpul liber poți reflecta și citi la umbra copacilor. 

Dacă crezi că ești pregătit/a, porțile taberei îți sunt deschise!

 

DE CE?
Tabăra de Spiritualitate Δ Sfântul Gheorge îți oferă spațiul și instrumentele de care ai nevoie, pentru a găsi răspunsul întrebărilor, nelămuririlor, contradicțiilor și frământărilor tale lăuntrice.

Tabăra îți propune redescoperirea ta și implicit a omului, a universului său complex, ascuns în tainele și misterele simplității. Vor fi abordate toate subiectele care te interesează pentru propria vindecare, cunoaștere, pentru propria ta evoluție, pentru ca armonia, sensul și adevărul să-ți definească existența.

Dă-ți întâlnire cu tine însuți și bucură-te prin cei din jurul tău, ai o ocazie unică în an, timp de opt zile, de a te cunoaște, cerceta și bucura pe malul mării și al Deltei deopotrivă!

CINE POATE PARTICIPA

Indiferent de formarea ta profesională, vârsta sau experiența de viață, Tabăra de Spiritualitate Δ de la Sfântu Gheorghe, te așteaptă cu brațele deschise! Dorința de cunoaștere sau de echilibrare a propriei persoane este suficientă pentru a participa în această tabără dedicată spiritualității! Așadar, nu există un anume nivel de începători sau avansați, cursurile și seminariile vor fi adaptate pentru volumul de cunoaștere al fiecăruia. Este momentul unei recalibrări energetice, a unei tonifieri mentale și fizice!

CE FACI ÎN TABĂRĂ

SONY DSC

Noi îți propunem o vacanță specială, unică, timp de 8 zile pe malul mării și în inima deltei, în care vei avea parte de o decuplare totală de la viața de zi cu zi, de bucurie și relaxare, călătorii cu barca prin labirintul Deltei, mese delicioase de pește, acces la piscină, saună, jacuzii, meditație și contemplare la răsăritul soarelui, exerciții de relaxare – qi gong; cursuri de: cunoaștere, mistere, mistică, metafizică, psihologie, spiritualitate – seminarii despre alte practici, credințe, religii versus creștinism, lecturi ale textelor apocrife și nu numai, filme-proiecții în aer liber, petrecere pe plajă cu foc de tabără și multă voie bună!

Am uitat de multe ori că starea de bine se ascunde în simplitate, comuniune și comunitate! Pe parcursul celor opt zile vom petrece timpul împreună de dimineață până seară, meditații, seminarii cursuri, vizionari de filme, excursii și discuții pe teme propuse și de dumneavoastră. În acest sens, conceptul Taberei este de reîntoarcere la natura, simplitate și bun simt. În rest? Deobicei, programul liber este umlput din abundență de plajă și înot.

Pe scurt te relaxezi, inveti lucruri faine, te distrezi si te reincarci 100%!

CE ÎNVEȚI

Cursurile sunt variate și adaptate cerințelor de moment. Aici găsești o parte din subiectele pe are le vei studia: Tainele creației și ale Universului, Transformare interioară, Autovindecare și Control Emoțional, Terapia bolilor spirituale, Lumea arhetipurilor, Îngerii și Ierarhiile angelice, Incursiune în Universul perceptiv și non verbal, Meditație, Elemente din Medicina Traditională Chineză – Principiile sănătatii , Elemente de mistică Creștină, discuții pe marginea diferitelor texte apocrife, filosofice, de spiritualitate.

Ai o întreagă programă cu titluri propuse de discuție AICI !

Programul Taberei de Spiritualitate Δ Sfântu Gheorghe

Tabăra este diferită de la an la an, iar  cursurile sunt adaptate pentru a experimanta și  învăța lucruri noi.

Învață să trăiești viața cu grație, eleganță, bucurie, în bun simt, credința și armonie! Cele opt zile petrecute în Tabăra de Spiritualitate  sunt o ocazie unică în an de a-ți reface forțele, dându-ți mana cu PAMANTUL, NISIPUL și MAREA, de a te bucura de natura odihnită și sănătoasă a Deltei, de păsările neîncordate ale cerului, de răsăriturile și apusurile soarelui.  Întreaga natură și creație este un munte pe care omul, dacă se cațără, poate cunoaște pe Creatorul ei. 

Meditațiile, exercițiile, cursurile, seminariile, plimbarea cu bărcile în Delta Dunării și toate celelelate activități sunt puse într-un program pe zile, cu titlu orientativ, aveți linkul mai jos.

Programul îl găsești AICI

Locatia Taberei de Spiritualitate Δ Sfântu Gheorghe

maxresdefault (1)
Locația Taberei de Spiritualitate de la Sfântu Gheorghe este Resortul Green Dolphin care ne pune la dispoziție căsute acoperite tradițional cu paie, toaletele/dușurile aferente, săli de cinema dotate cu aer condiționat,cinematograf în aer liber, terenuri de volei și fotbal, restaurantul, internet, locația pentru desfășurarea cursurilor, piscină, inchirierea bicicletelor și multe altele.

 

Curtea în care vom sta este minunată, plină de iarbă verde și copaci, cu alei ce fac legătura între  numeroasele căsute acoperite cu stuf, în spatele cărora se găsește un mic canal al Deltei Dunarii.

Cazarea se face în căsute de lemn, acoperite cu stuf,  și poate găzdui 2 persoane.
Căsuțele au și opțiunea de cazare în regim single, 1pers/căsuta.

Acest mic sat de căsuțe se află la cca 15-20 minute de mers pe jos sau 4 minute cu trocariciul până la plajă. Trocariciul face această cursă din 15 în 15 min. Ambele variante merită de luat în seamă.

Înscrieri / Rezervări -Tabăra de Spiritualitate Δ Sf Gheorghe

Mai multe info Locație și Cazare AICI

Excursie cu catamaranele prin labirintul Deltei Dunarii – Safari Padurea Letea  Patrimoniu UNESCO 

Vei avea parte de o excursie cu catamaranele și un Safari de neuitat în inima rezervației Deltei Dunării! O zi minunată dedicată ochilor și sufletului, cu peisajele unice în Europa. Vom face o excursie Safari către Pădurea Letea (pădure tropicală, liane, arbori seculari, cai sălbatici, iepuri, fazani, vulpi etc), meditație în poiana din pădure, vom ajunge la dunele de nisip, vizuinele șacalilor,  C.A. Rosetti vizită, Periprava și opțional, o masă tradițională, bogată și gustoasă, gătită de lipovineni.

Pădurea Letea – un colț de Rai și o experiență ce nu trebuie ratată!

 

Sfântu Gheorghe – ultima plajă sălbatică din Delta Dunării!


Plaja, încă sălbatică, este formată din cel mai fin nisip cochilier. Turiştii sunt atraşi aici şi de vărsarea absolut fascinantă a Dunării în Marea Neagră prin braţul Sfantu Gheorghe care se desprinde la rândul sau în alte 3 braţe, formând astfel o minideltă , dar şi de Insula Sacalin, pământ nou apărut în 1897 în faţa gurilor de vărsare ale acestor braţe, ce creşte cu aproximativ 7,5 m pe an.
Pe plajă, fiind într-o rezervație naturală, nu se află magazine, baruri sau cluburi, ci doar un mic butic de unde vă puteți cumpăra apă, sucuri, înghețată, bere. Plaja este ”sălbatică”, simplă, curată, cu nisip foarte fin, și destul de liberă în perioada de full sezon.
Aici vom petrece o bună parte din timp. Probabil că în perioada în care vei merge, plaja va fi numai a ta!

Ți-am pregătit o vacanță de neuitat, condimentată cu fel și fel de cursuri, seminarii, lecturi, excursii, filme, documentare, meditații, antrenamente, tombola ”Kit ADN”, petrecere traditională  de final, foc de tabără pe plajă și un munte de bună dispoziție!

 

Oferta pentru acest an este de  240 RON/zi pentru o perioadă de 8 zile! Locuri limitate! Mai multe info în linkul de mai jos.

Puteți achita suma de 700 RON cu Tichete de Vacanță, restul sumei se va achita cash.

Calcul pentru cei care vor achita cu Tichete de Vacanță: 500 RON – Rezervare, se achită în contul primit la înscriere. La sosirea în tabără veți mai achita cash suma de 760 ron + Tichetele de Vacanță în valoare de 700 ron. Cei care optează pentru Transportul cu șalupele Green Village de la debarcaderul din Murighiol, pot achita transferul, 110 ron – oferta Tabără – cu Tichete de Vacanță

Pachetul taberei conține:

 • Cazare 8 zile
 • Mic dejun și Cină  
 • Excursie cu șalupele 
 • Safari – Padurea Letea (Rezervatie Naturala, Cai sălbatici), C.A Rosseti, Periprava, vizite obiective turistice. O călătorie de neuitat!
 • Cursuri&Seminarii
 • Meditații & Lecturi
 • Proiectii Filme&Documentare – sala modernă de Cinema
 • Petrecere pe plajă cu foc de tabără 
 • Seara tradițională – o serie de delicatese din pește. Chindia de final.
 • Acces: internet, piscină, jacuzzi, saună, biliard, tenis de masa, șah, remi, volei, fotbal
 • Lotus Spa cu saună uscată
 • Kids Club și loc de joacă outdoor
 • Cinema Paradiso (în aer liber), cu proiecții de film în fiecare seară.

***Tombola OR&DO va avea loc la petrecerea de final, în ultima seară, când se va extrage numele câștigătorului.

Câștigătorul va intra în posesia unui Kit ADN – ARBORELE GENETIC!

Este o ocazie extraordinară de a-ți descoperi unicitatea prin rădăcinile din diferite popoare și culturi, etnii, ce stau la baza structurii tale genetice! Dupa ce vei trimite testul la centrul specializat din SUA, vei primi rezultatele rădăcinilor tale!

Tabăra de Spiritualitate Delta îți oferă cadou posibilitatea de a afla propriul arbore genetic! Mai multe info despre Tombolă AICI

Înscrierea presupune achitarea unei sume de 500 RON pentru a rezerva locul.

Rezervarea nu se mai returnează! Nu faceți înscrierea și nu achitați rezervarea în cazul în care nu sunteți convinși de programul și concediul dvs!

Înscrierile se fac la secțiunea”Înscrieri și Contact” completând formularul și câmpurile obligatorii cu atenție!

Linkuri utile Tabăra de Spiritualitate Δ:

Înscrieri / Rezervări -Tabăra de Spiritualitate Δ Sf Gheorghe

Info despre Costuri & Programul Taberei AICI

Info Locație & Cazare, Sugestii & Activități AICI

Info despre subiectele cursurilor AICI

Info despre Transport  AICI

Momentul perfect  pentru respirație, activare, tonifiere și echilibrare, este Răsăritul Soarelui, atunci când vei aprofunda Meditatia Soarelui cât și exercițiile de respiratie cu Doru Bem și antrenamentul fizic cu Oreste Teodorescu.

Un înțelept spunea că dacă mergi dimineaţa  să vezi răsăritul soarelui, este pentru că soarele este un centru, centrul sistemului nostru solar, şi privindu-l, te îndrepți spre propriul tau centru, spre universul inimii tale!
Majoritatea cursurilor și seminarelor, predate in Taberele OR&DO, sunt susținute de Lectorii noștri, de 10 ani, unui număr de peste 2000 de participanți din țară și de peste hotare.

1796673_557949627669028_8257734505920104239_n

Fă lucrurile mari atunci când sunt mici.

O călătorie de o mie de mile începe cu un pas! ”

Lao Tze

slider_beach_meditation_group

Dacă ești PREGĂTIT pentru această CĂLĂTORIE , vino cu noi în

Tabăra de Spiritualitate Δ de la Sf Gheorghe!

Mai mult decât o simplă vacanță!

07 – 14 Iulie

29 August – 05 Septembrie

2019

1796673_557949627669028_8257734505920104239_n