TABARA de la COSTESTI – SARMIZEGETUSA

 

ORDO România vă propune un nou concept de Tabără bazat atât pe vizitarea spațiilor sacre cât și pe studiul principiilor spirituale studiate și transmise mai departe lumii, cândva și de strămoșii nostri Daci.

Ce faci in Tabără?

Cu entuziasm și bucurie pornim într-o aventură timp de 6 zile către rădăcinile neamului Românesc pornind din București către Tg. Jiu – Parcul Operelor Brâncuși, Prislop, Cetatea Blidaru, Cetatea Costesti, Pestera Ciolovina, Castrul Roman, Cetatea Fetele Albe, Sarmizegetusa, Cetatea Piatra Rosie.

Pe parcursul acestei tabere veți participa si la cursurile ce vor avea loc la Pensiunea Cotiso, susținute de cei trei Lectori Oreste Teodorescu, Doru Bem și Dan Oltean.

Vă anunțăm cu drag că în acest an avem parte de participarea extraordinară a Istoricului Dan Oltean! Anul acesta vă veți bucura de un seminar, exceptional, despre istoria Dacilor! Veți afla intâmplări reale despre locurile în care vă aflati, Daci, lupte,trădări, regi, preoți, locuri sacre, zei și mistere. La seminar veți putea achiziționa și cărțile scrise de Dan Oltean, printre care Religia Dacilor și Regii Dacilor!

Cursuri susținute în tabără:

Străbunii din Cer – Oreste Teodorescu
Informația primordială si Spatiul Sacru – Doru Bem
Dacii si Cetatile Dacice – Istorii necunoscute – Istoric Dan Oltean
Pe langa programul cursurilor si al expeditiilor la Sanctuare, Cetati si Pesteri, seara vom sta la ”șezătoare” in jurul focului de tabără, la o cană de vorbă, despre Moștenirea Spirituală a României. Unicul moment cand Conferinta ORDO ” Mostenirea Spirituala a Romaniei” este așezată în jurul focului, chiar in inima unui fost sat Dacic, este la Tabăra de la Costești – Sarmizegetusa!

Iar pe langa toate acestea, vei avea parte, probabil, de cea mai frumoasa vacanta din acest an!

INFORMATII COMPLETE DESPRE TABARA AICI  

Comments are closed.