EVENT OR&DO ROMAN

 

EVENT ORDO in parteneriat cu Portia de Cunoastere 

14 – 16 MARTIE 

 

Luni 14 martie ORDO & Portia de Cunoastere se bucura de revenirea in frumosul oras Roman!
Alaturi de noi sunt doua persoane pe care le admiram foarte mult si care in decursul anilor au fost prezenti in viata noastra prin emisiuni televizate de calitate si lecturi utile.
Unul dintre ei este domnul Oreste Teodorescu, jurnalist, lector universitar la Facultatea de Jurnalism, doctorand in teologie la catedra de Drept Canonic, Presedinte al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab, realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste”, autorul cartilor „Codul lui Oreste”, „La sfarsit va fi inceputul” si „Demonii puterii in democratie”.
Cealalta persoana care va fi alturi de noi este domnul Doru Bem, absolvent al Universitatii Nationale de Arta teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” sectia actorie, a realizat studii in terapii alternative/complementare si ezoterism este publicist, membru al Centrului independent de Studii si Cercetari ezoterice, membru fondator al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab, consilier pe teme ezoterice si autorul cartii „Cararea Universului”.

conferinta mostenirea roman 2016

In aceasta conferinta vom aborda tezaurul spiritual lasat in urma de stramosii nostri prin viu grai si traditie. Templele de initiere, pentru preoti si preotese de la Fetele Albe ,Blidari,Costesti, Sarmizegetusa si altele, au lasat istorii extraordinare si mituri pe masura.
Stramosii acestui popor posedau o cunoastere deosebita asupra stiintelor initiatice, cunoastere ce a fost transmisa in toate colturile tarii, sub diferite forme si practici.
Guri de rai, munti sacri, simboluri magice scrijelite in pesteri, scrieri stravechi si multe altele definesc aceasta tara ca fiind literalmente o ” Dumbrava Minunata!”
Cultura Cucuteni este una din cele mai interesante prin tot simbolismul spiritual lasat in urma. Ouroborusul, Yin Yang, Copacul Vietii, Funia Vietii, Zvastica, Antakarana sunt doar cateva din simbolurile cu care stramosii nostri isi impleteau viata. Cat de vechi suntem? Ce comori se ascund in cultura Dacilor? Ce taine cunosteam? Cine suntem ?
Ne acopera o istorie frumoasa, pasnica si curata alaturi de magi, mosi, solomonari, preotese, preoti, calugari,pustnici, zavorati, mucenici si sfinti. Putem recunoaste asadar aceasta mostenire catre sacerdotiu a romanului si o chemare catre lumea spiritului, catre Dumnezeu.

Va asteptam cu drag luni, 14 martie intr-o locatie deosebita la hotelul Roman Plaza in sala Olive Room incepand cu ora 19:00.
Locurile sunt limitate !

Detalii si rezervari : 0745210332 Gabi Vicu

Investitie personala : 30 ron

*Locurile vor fi confirmate in urma apelului telefonic si achitarea contravalorii participarii.

CURSURI INTENSIVE – ROMAN

Marti 15 martie si miercuri 16 martie vor avea loc evenimentele ORDO & Instrumente Portia de Cunoastere, cu temele „Tehnici si principii de meditatie” si „Terapia bolilor spirituale” .

Cursurile sunt sustinute de doua persoane pe care le admiram foarte mult si care in decursul anilor au fost prezenti in viata noastra prin emisiuni televizate de calitate si lecturi utile.
Unul dintre ei este domnul Oreste Teodorescu, jurnalist, lector universitar la Facultatea de Jurnalism, doctorand in teologie la catedra de Drept Canonic, Presedinte al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab, realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste”, autorul cartilor „Codul lui Oreste”, „La sfarsit va fi inceputul” si „Demonii puterii in democratie”.
Cealalta persoana care va fi alaturi de dumneavoastra este domnul Doru Bem, absolvent al Universitatii Nationale de Arta teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” sectia actorie, studii in terapii alternative/complementare, publicist, Fondator al Centrului de Dezvoltare Personala ORDO Romania, Lector, Coach, membru fondator al Clubului de Cultura si Presa Romano-Arab, sacroterapeut si autorul cartii „Cararea Universului”.

1 cursuri roman nov 2015

CURSURI ORDO ROMAN

LECTOR – ORESTE TEODORESCU
TEHNICI SI PRINCIPII DE MEDITATIE
15 Martie, ora 17.00

Suntem suflete care salasluiesc vremelnic in trupuri. Apartinem deopotriva universului vizibil pe care-l experimentam cu simturile (vaz, auz, gus, miros, simt tactil), dar si lumilor invizibile pe care le strabatem cu ajutorul imaginatiei creative si intuitiei. Meditatia este o practica straveche, pentru relaxarea corpului fizic, calmarea emotiilor, linistirea mintii si deschiderea noastra catre Planul Divin. In momentul de evolutie in care ne aflam pe Terra, foarte multi oameni constientizeaza faptul ca au nevoie de ceva mai mult in viata decat confortul material sau succesul financiar. Meditatia raspunde chemarii launtrice a mintii superioare, cautand raspunsuri la intrebari cu privire la scopul existentei, ne permite sa trecem dincolo de gandirea liniara!

Cursul prezinta cele trei naturi ale fiintei umane: constienta, subconstienta si inconstienta (schema lui Jung), precum si frecventele cerebrale in care ne configuram starile de veghe, de visare lucida, de meditatie si somn. Un curs practic si teoretic despre Universul mental!

Cursul dureaza aproximativ 5 ore.

Cost 120 RON

CURSURI ORDO ROMAN

TERAPIA BOLILOR SPIRITUALE

Lector Doru Bem

16 Martie, ora 17.00
Durata curs: appx 5 ore

Starea de sanatatea a firii este inscrisa in fiinta noastra inca de la creatie, prin chipul si asemanarea omului cu Tatal Creator. Omul a fost creat in afara bolii si a mortii, in afara imbatranirii si a degenerarii, in culmea nemuririi si a sanatatii dumnezeiesti!

Fiecare parte si insusire a fiintei omenesti reprezinta in esenta ratiuni dumnezeiesti pe care omul le-a uitat in somnul adanc al ratiunii. Prin Hristos acestea sunt din nou revelate si redate tuturor oamenilor, ca si autostrada de reintoarcere la obarsia divina, nemuritoare si macrocosmica.

Omul este singura fiinta care poate integra in mod absolut atat Universul material cat si cel spiritual.

Cursul abordeaza intr-o viziune noua, perspectiva crestina asupra cauzalitatii bolii, a vindecarii si sanatatii fiintei omenesti in intreg ansamblul ei tripartit.

Aceasta perspectiva crestina asupra sanatatii si a bolii, este putin cunoscuta astazi, desi, ea a fost structurata gradual de 2000 de ani incoace. Atat din perspectiva Psihologica, Terapeutica si Teologica aceasta viziune unica, reprezinta varful piramidei in decodificarea misterului fiintei umane si in vindecarea sa!

Într-o lume în care stresul,agitatia si dezechilibrul isi fac loc tot mai mult , singura „chirurgie reparatorie” cu şanse de reusită este vindecarea spirituală!

Din cuprinsul cursului:

• Antropologie Crestina
• Anatomia spirituala tripartita – Duh, Suflet si Trup
• Logosul
• Cauza primordiala a fiintei – sensul ontologic al omului
• Logoii – Esentele si principiile ultime ale tuturor lucrurilor din creatie
• Protoparintii Adam si Eva, impletirea universurilor si a ratiunilor divine
• Omul,sinteza Universului si a puterilor dumnezeiesti
• Sanatatea primordiala a omului & Simbolismul corpului uman
• Cauzele spirituale si psiho-emotionale ale bolilor
• Cauzele perturbarilor energetice/mentale/spirituale
• Tristetea, depresia, anxietatea si atacul de panica

• Ingerii si tamaduirea bolii
• Ingerii si rolul lor in destinul omului
• Originea subtila a bolilor spirituale
• Patimile/Patologia in trup, minte si suflet
• Ce aduce boala si dezechilibrul
• Mostenirea genetica si spirituala

• Vindecarea Mintii
• Terapia credintei si a rugaciunii
• Terapia si Sfintele Taine
• Terapia prin post – confirmari stiintifice
• Conditiile Tamaduirii
• Tamaduirea si Dobandirea Virtutilor si a Puterilor Sufletesti
• Rugaciunea Isihasta

• Suferintele si mesajele organelor
• Manifestarile si modul in care se produc bolile spirituale
• Filautia, Akedia,Tristetea, Mania, Frica, Mandria si Chenodoxia
• Cancerul si Terapia Spirituala

• Tamaduire si Indumnezeire
• Credinta, Iluminarea si Rugaciunea in Tamaduire
• Lupta launtrica si Razboiul nevazut
• Nepatimirea, Iubirea si Cunoasterea
• Indumnezeire si Har/ Cunoasterea si vederea de Dumnezeu

Există si bolile spirituale. Ce sunt acestea?
Tulburări apărute în relația noastră cu Dumnezeu, asa cum sunt Akedia si Chenodoxia sau Depresia si Mânia si altele.
Bolile spirituale sunt, așadar, boli ale relației noastre cu Dumnezeu, fiind incluse aici atât lucrarea trupească, cât și cea proprie psihismului nostru. Ca urmare, bolile spirituale nu sunt pur și simplu boli ale minții, ci cuprind întregul existenței noastre în relația ei , negativă sau pozitivă, cu Dumnezeu.
Sanatatea reprezinta totodata si trezirea omului in raportul sau cu Creatorul. Cunoasterea acestora aduce lumină ochilor duhovnicesti si a vietii noastre in intreg ansamblul ei!

Investitie Curs: 120 RON

Va asteptam cu drag pe 15 si 16 martie intr-o locatie deosebita la hotelul Roman Plaza in Sala Blue incepand cu ora 17:00.

Locurile sunt limitate !

Detalii si rezervari : 0745210332 Gabi Vicu

*Locurile vor fi confirmate in urma apelului telefonic si achitarea unui avans.

Comments are closed.