Locație și cazare

”Bungalourile lui Camil” din Vama Veche, ne pune la dispozitie anul acesta 9 căsuțe de lemn, suspendate, numărul locurilor fiind limitat la 18  persoane. Fiecare căsuță de lemn este tip camping, are doua paturi, deci conditiile sunt foarte simple! Baia, toaleta si dușurile fiind amenajate curat în interiorul curții.

În timpul zilei vă puteți ascunde de soare în hamacele de sub căsuțe la un suc rece. Locatia in care sunteti cazati dispune de bar și aveți acces la  bucătărie pentru a vă găti micul dejun și prânzul.

Fiind o tabără cu caracter spiritual, nu vizăm nici confortul și nici huzurul. Condițiile sunt minime dar de bun simt, este permanent curat,băile și toaleta se află și ele în parametrii foarte buni ! Cu alte cuvinte avem unde să dormim si să ne păstrăm igiena.

Anul acesta avem și micul dejun asigurat. Fiecare grup va dispune de toate alimentele necesare preparării micului dejun. Aceasta se poate face jos, la bar sau în exterior. 

Seara o petrecem în jurul focului, în cadrul unei meditații sau a unei discutii tematice.

Locația taberei este situată la aproximativ 150 de metri de plajă, în vecinătatea Hotelului Bourbon, pe strada Delfinului.

Img 335