+40723240532
Mon to Fri 10.00 - 18.00

Tabăra ORDO Coștesti – Sarmizegetusa

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Tabăra de la Costești – Sarmizegetusa 2012 – 2016″]

Costești – Sarmizegetusa

03 – 08 Septembrie 2018

 

ORDO România vă propune un nou concept de Tabără bazat atât pe vizitarea spațiilor sacre cât și pe studiul principiilor spirituale studiate și transmise mai departe lumii, cândva și de strămoșii nostri Daci.

 

Ce faci in Tabără?

Cu entuziasm și bucurie pornim într-o aventură  timp de 6 zile către rădăcinile neamului Românesc pornind din București către Tg. Jiu – Parcul Operelor Brâncuși, Prislop, Cetatea Blidaru, Cetatea Costesti, Pestera Ciolovina, Castrul Roman, Cetatea Fetele Albe, Sarmizegetusa, Cetatea Piatra Rosie.

Pe parcursul acestei tabere veți participa si la cursurile ce vor avea loc la Pensiunea Cotiso, susținute de  cei trei Lectori Oreste Teodorescu, Doru Bem și Dan Oltean.

 104

Vă anunțăm cu drag că în acest an avem parte de participarea extraordinară a Istoricului Dan Oltean!  Anul acesta vă veți bucura de un seminar, exceptional, despre istoria Dacilor! Veți afla intâmplări reale despre locurile în care vă aflati, Daci, lupte,trădări, regi, preoți, locuri sacre, zei și mistere. La seminar veți putea achiziționa și cărțile scrise de Dan Oltean, printre care Religia Dacilor și  Regii Dacilor!

Cursuri susținute în tabără:

 • Străbunii din Cer –    Oreste Teodorescu
 • Informația primordială si Spatiul Sacru –  Doru Bem
 • Dacii si Cetatile Dacice – Istorii necunoscute – Istoric Dan Oltean

Pe langa programul cursurilor si al expeditiilor la Sanctuare, Cetati si Pesteri, seara vom sta la ”șezătoare” in jurul focului de tabără, la o cană de vorbă, despre Moștenirea Spirituală a României. Unicul moment cand Conferinta ORDO ” Mostenirea Spirituala a Romaniei” este așezată în jurul focului, chiar in inima unui fost sat Dacic,  este la Tabăra de la Costești – Sarmizegetusa!

Iar pe langa toate acestea, vei avea parte, probabil, de cea mai frumoasa vacanta din acest an!

soarele-de-andezit-2

Când?

Tabăra începe pe 03 Septembrie (întoarcere 08 Septembrie), plecarea fiind din București, cu autocarul,  către Costești, pe un drum foarte frumos, presărat de diferite obiective turistice, la care vom opri și noi. Oreste si Doru Bem vă vor însoți și vă vor destăinui din secretele fiecarui loc cercetat de dvs! Majoritate participantilor merg cu autocarul însă poți veni și cu mașina personală dacă dorești.

Cei care vin cu autocarul vor beneficia de ghid și de discuții interesante pe marginea documentarelor expuse in autocar! 

Traseul:  Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Tg. Jiu – Parcul Operelor Brancusi – Manastirea Prislop – Grota Sf Ioan de la Prislop –  Costesti – Sibiu – Rm. Valcea – Pitesti – Bucuresti

Vă invităm într-o călătorie inițiatică în lumea și timpul străbunilor Daci! 

Despre

Viziunea profundă asupra vieții și a mortii, cunoașterea  știintelor inițiatice, a medicinei naturale, energetice, magia tainică  quaternară sau actele de magie sacerdotala pentru alungarea bolilor , sunt doar câteva secvențe dintr-un interesant film cu istoria României. În acest sens, în Pravila lui Matei Basarab, din 1652 se face referire la sacerdoţii populari cu puteri meteorologice, fiind numiţi „gonitori de nori” .

Marele Templu Rotund

     Unul din locurile sacre alese de strămoșii noștri pentru a-și construi templele și pentru săvârșirea ritualurilor specifice, este regiunea Costești – Sarmizegetusa. În această regiune a misterului și a sacrului, ne vom întâlni împreună la cursuri, meditații și excursii catre reamintirea cunoașterii strămoșești. Astăzi putem vedea reconstituite 3D Templele și Sanctuarele de la Sarmizegetusa, Blidaru și Fetele Albe. Așa putem vizualiza și întelege mai bine organizarea strămoșilor noștri.

sarmizegetusa-regia-sanctuar-mare-circular-08

 Vom descoperi împreună tainele Templelor si Sanctuarelor de la Blidaru, Fetele Albe, Cetatuie si Sarmizegetusa, acolo unde, cândva, preoții și preotesele vorbeau tainic întregii naturi. În toate aceste locuri sacre, vom păși împreună, într-un cuget cu strămoșii noștri, spre propria redescoperire! Povestile despre Solomonari, Batrâni și Moși, le depănăm atât la cursuri cât și la focul de seara, în grădina din pădure.

cetatea-zanelor-008a

În timpul taberei vom mai vizita: Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Masa Tacerii – Parcul Constantin Brancusi- Tg Jiu, Mănăstirea Prislop (mormântul Părintelui Arsenie Boca), Grota Sf.Ioan de la Prislop,  Cetatea Dacică Sarmizegetusa Regia, Costesti ( Cetățuie),Blidaru și alte spații sacre dacice din întreaga regiune.

Manastirea-Prislop-Arsenie-Boca-08

Unde

Cazarea se face la Pensiunea Cotiso, o locație de vis, ruptă de sat și de orice freamăt, înconjurată de delauri , păduri și Cetăți Dacice. În urmă cu mult timp, în locul pensiunii și în împrejurimile ei, Dacii își aveau locuința! Un loc colindat cândva de Burebista, Decebal, Deceneu, Zamolxe de preoți si preotese, solomonari și magi. Istoricul Dan Oltean ne va explica in amanunt istoria locului in care ne aflam. Aceasta oază strămoșescă își răcorește nepoții către zori noi!   Meditațiile vor avea loc în grădina de langă râu, un alt loc ”secret” și de basm al celor de la Cotiso.

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”Pensiunea Cotiso – Sarmizegetusa”]

***Pensiunea Cotizo beneficiază de:

 • 1 Apartament cu 2 camere și o baie:   1 pat matrimonial într-o cameră și alte 2 paturi separate în cealaltă cameră ( 4 locuri)
 • 1 Cameră cu 1 pat matrimonial + 1 pat (3 locuri)
 • Restul camerelor sunt duble cu cate 2 paturi 

 

img3 (1) 

Tarif Tabără ORDO – Sarmizegetusacucuteni-pottery

 

Pachet A  : 1400 Ron/pers  (cu transport)

(600 ron pachet Sarmizegetusa + 800 ron taxa de participare)

Pachet B  : Fără transport 1250 Ron/pers

(450 ron pachet Sarmizegetusa + 800 ron taxa de participare)

 

  Locuri disponibile în acest moment
  DA

 

Costuri incluse:

 • Cazare 5 nopți în cameră dublă
 • Transport cu autocarul (din Bucuresti)
 • Ghid pentru locurile vizitate
 • Cursurile susținute de:  Oreste Teodorescu, Doru Bem, Dan Oltean
 • Meditații 
 • Drumetii
 • Petrecerea de final si bufet suedez

Costuri neincluse:

 • Pranzul si Cina, mesele se pot lua la Pensiunea Cotiso, contra cost. Sunt delicioase la preturi foarte bune.
 • Taxe de intrare  locuri vizitate
 • Consumația din cadrul Pensiunii Cotiso

stindard

Termeni și Condiții de înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Locurile din autocar vor fi repartizate în funcție de ordinea înscrierii.
 • Repartiția participanților în camere se va face în functie de ordinea înscrierilor
 • În situații exceptionale, traseul, programul sau ordinea vizitării obiectivelor pot  fi modificate.
 • Rezervarea locului presupune achitarea sumei de 300 Ron, perceputa din suma totala și NU este returnabilă! Restul sumei  se achitată în tabără!

 • Rezervarea presupune ocuparea locului!

  In cazul nerealizarii numarului de locuri in autocar,intrucat este inchiriat de la o Companie de Transport, tariful pentru autocar, se recalculeaza si se va achita o diferenta de 50 lei/persoana pentru un grup sub 25 persoane. Calculul se face direct proportional cu numarul de locuri necompletate!

  Pentru rezervări completați formularul de la secțiunea Înscrieri și Contact

Vă așteptăm cu mic, cu mare, într-un concediu de neuitat, Tabăra de la Costești – Sarmizegetusa!

Pe 28 August aventura noastră începe, hai și tu!

incinta-sacra-sarmizegetusa-regia-reconstituire2